ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni nagykereskedésünknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Üzemeltetői adatok

» Cégnév: CRB Kft
» Székhely: 1135 Budapest, Országbíró u. 62.
» Adószám: 10797486-2-41
» Cégjegyzékszám: 01-09-260209
» Elérhetőség: Tel.: +36-1-339-5449
» Fax.: +36-1-339-5448
» E-mail: crb@crb.hu, rendelés leadás: rendeles@crb.hu

Megvásárolható termékek

Üzletünkben kizárólag bőrdíszműipari és ruházati termékek előállítására alkalmas kellékeket árusítunk. Más célra történő felhasználásból eredő kárért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

Termékek árai

Az termékek árai NETTÓ árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az egységcsomagok megbontása, illetve az egyedi kicsomagolású termékek ára 50%-os felárat tartalmaz. Az árak nem tartalmazzák a kiszállítás, illetve csomagküldés díját, ám csomagolási költséget nem számítunk fel.

Rendelési feltételek

Rendelést kizárólag e-mailen keresztül lehet leadni.

Vásárlási feltételek

Minden vásárlásról számlát állítunk ki. A számla kiállításához a számlázási adatok megadása kötelező.

Fizetési feltételek

      » Készpénzben az áru átvételekor

      » Előre utalással: Visszaigazolt rendelés esetén lehetőség van előre utalni a vételárat. Amennyiben az összeg megérkezik a számlánkra, akkor vehető át az áru.

      » Utánvéttel: A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.  A szállítási költséget külön melléklet tartalmazza.

Kérjük minden esetben vizsgálja meg a csomagot a futártól való átvétel előtt. Amennyiben a csomag sérült vagy a csomagolás megnyomódott, elszakadt mindenféleképpen a futár előtt bontsa ki a csomagot és győződjön meg a megrendelt termék sérülésmentességéről (ezt a futárnak kötelessége megvárnia)

Abban az esetben, ha a megrendelt termék sérült, a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni és ne vegye át a csomagot!

Sérült-, törött termékkel kapcsolatos reklamációt utólagosan, jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási határidő

Készleten lévő termék szállítási határideje 1-3 munkanap.

Garanciális feltételek

Gyártási hibából adódó termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Elállás joga

Eredeti számla ellenében, sértetlen csomagolású termékek árát 8 napon belül visszafizetjük, illetve becseréljük. "AKCIÓS" termékeinkre ezen feltételek nem érvényesek!

Adatkezelés

A vásárlás során a CRB Kft a részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a CRB Kft alvállalkozója. (Pl: futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez).

Kelt.: Budapest, 2013. június 5.