Magunkról

Az ember már több ezer év óta öltözködik. Kezdetben csak azért, hogy megvédje magát a természet viszontagságaitól, majd pedig egyre jobban előtérbe került az aktuális divat követése. Ha egy szép ruhát látunk rögtön az anyaga, a színe tűnik fel. A ruha azonban még számtalan kis kellékből áll. Ezen ruhaipari kellékek (rövidáruk) nagy-kereskedésével foglalkozik a budapesti CRB Kft.

A múlt. A CRB Kft. már 1984 óta szerepel a magyarországi ruhakellék piacon. Kezdetben a hazai kínálatot hozta össze a kereslettel, majd 1990-től mind nagyobb szerephez jutottak az import áruk. A cég a lehetőségeinek megfelelően mindig igyekezett lépést tartani a kor követelményeivel.

A Jelen. A társaság ma egy több mint 1000 m2-es nagykereskedésében várja vevőit. Termékei nagy része a világhírű cseh Koh-i-noor cégtől származik, de importál még Lengyelországból, Csehországból és a Távol-keletről is. A cég vezetése elkötelezte magát a minőségi termékek forgalmazása mellett, ezért szállítóitól minden esetben a minőséget tanúsító okmányokat ker. Vevői között éppúgy megtalálhatók a ruha-készítők, mint a rövidáruboltosok is.

A Jövő. Természetesen, ahogy a divat sem áll meg, úgy a CRB Kft-nek is állandó mozgásban kell maradnia. Áruválasztékát szorosan igazítja az aktuális irányza-tokhoz. Még nagyobb hangsúlyt kíván a minőségre fektetni, vevőivel kölcsönös és hatékony viszonyt kialakítani. E tényezők a tartós fejlődés zálogai, a CRB Kft. stratégiájának legfőbb szempontjai.